https://cirokaprod.ro/web_continut/fisiere/Fisa{d8e81127e38613f1710bb48ebb3773789ed968501795bdd84b432ed35a02a679}20tehnica-Coragen.pdf


CORAGEN
Coragen este un insecticid sistemic, cu actiune locala si translaminara, cu spectru larg in combaterea insectelor daunatoare la mar, par, prun, vita de vie, cartof, cais, piersic, nectarin, tomate, vinete, morcov, telina, varza, conopida, porumb, porumb dulce.
Substanta activa: clorantraniliprol 200 g/l
Grupa de toxicitate: 4 – slab toxice (Xi)
Formulare: SC – suspensie concentrata
Mod de actiune: contact si ingestie
Coragen® – insecticid cu actiune sistemic local si translaminar ce activeaz receptorii rianodinei, stimulnd eliberarea ionilor de Ca++ din depozitele interne ale muschilor netezi si striati ai insectei, ce determin paralizia muschilor, controlul defectuos al miscrilor, letargie general si, n final, moartea duntorului.
Actioneaz prin ingestie si absorbtie cuticular. Inhibarea hrnirii insectei survine rapid, de la cteva minute pn la cteva ore dup ingerare. Duntorul afectat de produs devine imobil si dezorientat ceea ce determin cderea lui de pe frunze, caracteristic pentru o protectie excelent a culturii.
Compatibilitatea: Insecticidul Coragen este compatibil cu majoritatea produselor pentru protectia plantelor. Se recomanda consultarea tabelelor specifice de compatibilitate, precum si efectuarea unor teste.