AGROXILATO-Mg
Descriere:
AGROXILATO-Mg® este un corector superior al deficientelor de MAGNEZIU si se gaseste formulat ca si carboxilat de magneziu.
NU este un chelat de magneziu ci o combinatie avansata de ultima generatie intre acizi carboxilici modificati cu greutate moleculara mica (molecule AMEC), cu rol de transportori in planta si MAGNEZIU.
Inalta eficienta de penetrare si transport la tinta in planta a magneziului este data de moleculele AMEC, cu rol de transportori. 
AGROXILATO-Mg® este total liber de orice tip de agenti de complexare care ar putea fi toxici pentru planta cum ar fi cloruri, sulfati, EDTA etc, in acest fel neexistand riscul arderii frunzelor in urma aplicarii foliare.
Aplicatii:
AGROXILATO-Mg® se recomanda pentru:
Prevenirea si corectarea eficienta pe termen lung a simptomelor cauzate de deficientele de MAGNEZIU la toate culturile.
Compozitie:
MAGNEZIU TOTAL SOLUBIL IN APA (MgO)    15{d8e81127e38613f1710bb48ebb3773789ed968501795bdd84b432ed35a02a679} W/W
Doze si mod de aplicare:
AGROXILATO-Mg® este un produs cu aplicare foliara, prin stropire la toate culturile si ca sursa de MAGNEZIU curata, neconditionata de alte elemente (NO3, SO4, etc). Se poate utiliza si in prepararea solutiilor nutritive la culturile hidroponice.
Se recomanda aplicarea preventiva cu doze cuprinse intre 2,5 – 3 kg/1000 L apa/ha.
In cazurile in care se observa deficiente de magneziu se aplica AGROXILATO-Mg® cat mai curand, indiferent de faza de dezvoltare a plantei.
Compatibilitate:
Agroxilato-Mg se poate aplica singur sau in combinatie cu alti agronutrienti/ingrasaminte in functie de problemele aparute sau efectul urmarit.